Lingerie kopen, waar let je op?

Het kopen van een nieuw setje. Elke vrouw gunt zichzelf dit zo op zijn tijd en dat is ons goed recht! Of je nou een vriend of man hebt ja of nee, lingerie mag je ook voor jezelf kopen. Sterker nog, jij bent degene die het draagt dus eigenlijk moet je het voor jezelf kopen! De ene vrouw hecht er meer waarde aan dan de ander. Het is ook een persoonlijke kwestie of je houdt van setjes of je content bent met alle kleuren van de regenboog als ondergoed. Toch is het soms lastig om het perfecte lingerie setje te kopen. Je maat zit er constant niet tussen, het materiaal wat je prettig vindt wordt niet meer verkocht, ga zo maar. Jij als vrouw kan je er vast wel in vinden. Daarom geven wij je graag wat tips bij het kopen van jouw perfecte lingerie setje!

Persoonlijke smaak

Allereerst willen we benadrukken dat het persoonlijk is wat je prettig vindt zitten. Een hipster, een string, etc. Er zijn verschillende soorten ondergoed en het is daarom goed om eerst te ondervinden wat je prettig vindt om te dragen. Draag je veel strakke broeken, zoals een flared broek? Dan is het goed om een aantal strings in je kledingkast te hebben. Anders zie je randjes en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Vind je een hipster veel prettiger zitten en draag je over het algemeen toch altijd skinny jeans, heb je helemaal geen string nodig. 

De juiste maat

Als je een beetje weet wat je prettig vindt zitten, is het tijd om te kijken naar je maat. Wat altijd aangeraden wordt is om je eens te laten opmeten in een lingeriezaak. Lingerie online kopen kan natuurlijk ook, maar laat je eerst eens opmeten. Zo weet je wat je precieze maat is en dat is bij lingerie kopen erg belangrijk. Als je dit niet prettig vindt, kan je ook online meetinstructies vinden zodat je het zelf kan doen. De mogelijkheden zijn reuze dus doe vooral waar je jezelf prettig bij voelt! Ook met onderbroeken is het niet prettig om een te grote of te kleine maat te dragen. Bij een te grote maat zakt het af, bij een te kleine maat gaat het snijden.

Het juiste merk

Ook is het goed om eens in je kledingkast te kijken naar de merken die je hebt hangen. Veel meiden houden van Calvin Klein lingerie. Het is mooi, zit lekker en is erg klassiek. Vind je dit niets? Dan is het tijd om je eens te verdiepen in de merken en nieuwe merken uit te proberen!

Geef een reactie