Het recept voor de mannenfuif

Fuif

Bij een fuif denken de meeste kerels al meteen aan ballonnen, gillende meiden en grote flessen bubbels. Maskertjes, komkommerschijfjes op de ogen en lekker elkaars nagels doen. Misschien zelfs een massage. Oh, en daarna een filmmarathon. Nou mannen, ik kan je vertellen als ervaringsdeskundige, zo hoeft het niet te zijn! Ook als man zijn kan je namelijk met je medemannen een fuif houden! Een heerlijke avond vol testosteron, waar alle onderwerpen die normaal ontweken worden in bijzijn van de vrouwen eens goed onder de loep genomen kunnen worden en er ongenegeerd geboerd mag worden. Ik heb laatst mijn eerste mannenfuif gehouden, en zowel ik als mijn vrienden vonden het een groot succes en voor herhaling vatbaar.

Ingedrienten

Maar wat deden we dan zoal? Nou, leuk dat je het vraagt. Voor een mannenfuif haal je de volgende ingrediënten in huis:

  • Bier. Kratten vol bier. En idealiter ook nog wat speciaalbiertjes voor de afwisseling. Lekker hoor!
  • Frituur. En dan niet alleen de pan en het vet, natuurlijk ook keiveel snacks. Bij de meeste supermarkten hebben ze onderhand wel van die verpakkingen waarin 100 snacks per keer zitten. Zo een soort partyverpakking. Sla deze in, ze zijn noodzakelijk om je fuif tot een succesvol einde te brengen;
  • Vermaak voor je vrouw. Die kan er natuurlijk niet bij zijn. Net zo als dat jij niet op haar nagellakfeestje bent, is zij niet op jouw mannenfuif. Breng haar dus onder bij een vriendin, of haar ouders, of boek desnoods een wellness voor haar met een overnachting zodat je het huis helemaal voor jou en de mannen alleen hebt.
  • Vlees. Een mannenfeest is niet compleet zonder heerlijk, gegrild vlees. En waar je dit dan op grillt? Op een Kamado BBQ natuurlijk! Als het weer mee zit kunnen jullie rustig buiten de barbecue aanzetten. Is het weer slechter? Zet de barbecue dan onder een overdekt stukje van je tuin zodat daar het vlees bereid kan worden.
  • Videogames. Nadat jullie heerlijk bier hebben gedronken en het vlees verorberd is, gaan jullie lekker ouderwets gamen. En vergeet dan niet na een paar uur de frituurpan aan te zetten voor bovengenoemde snacks. Die maken het gameavontuur weer compleet.

Nadeel

Voeg deze ingedriënten allemaal samen voor gegarandeerd fuif-succes. En na zo een heerlijke avond met je vrienden ga je zonder te douchen in je bed liggen en slaap je je roes uit voor minstens 12 uur. Of zelfs nog langer. Tenzij je vrouw dan weer bijna thuis komt. Helaas heeft elk recept namelijk een keerzijde, en hier komt die van de mannenfuif: je moet nog opruimen voor zij thuis komt.

Geef een antwoord