Eindelijk op vakantie!

Zon

Het is enige tijd geleden dat wij ver op vakantie zijn geweest. We hebben natuurlijk ook in korte tijd drie kinderen gekregen. De oudste is nu 7, de middelste 5 en de jongste 3. Met echte kleine baby’s dorst ik het niet aan om te gaan vliegen. Ik was toch bang dat ze het hele vliegtuig zouden terroriseren en ik een verschrikkelijke reis zou hebben. Daarnaast is het niet te doen om drie koffers mee te zeulen en twee kinderen te hebben die nog getild moeten worden. Nee, we bleven altijd lekker in Nederland. Dat betekent wel dat de vakantierekening flink groeide. We hebben daarom besloten binnenkort eens er lekker tussenuit te gaan naar  de zon. In de voorjaarsvakantie gaan wij lekker met de kinderen naar een canarisch eiland!

Lekker hangen

Ik heb er enorm veel zin in. De oudste en middelste kunnen onderhand lekker spelen en de jongste hoef ik nog wel op te letten, maar vermaakt zichzelf ook steeds meer. We hebben een huis genomen met een eigen zwembadje, zo kunnen we goed op ze letten maar zelf ook nog ontspannen. Dit huis zit vlakbij het strand (lekker strandkasteeltjes bouwen) maar ook vlak bij de winkeltjes en de restaurantjes. Het eten is op deze eilanden tegen de verwachting in helemaal niet zo duur, dus ik ben van plan lekker weinig te koken en lekker veel uit eten te gaan. We hebben immers niet voor niks zo lang gespaard, toch? Daarnaast nemen we een huurauto erbij, zodat we lekker het eiland kunnen verkennen en misschien nog wat andere dingen kunnen zien dan het huisje, de zee en de winkeltjes. Of misschien blijven we wel lekker plakken. Ik weet het nog niet, we moeten maar even kijken hoe het loopt.

Kleding

Wat het nadeel is van zo lang niet op vakantie te zijn geweest, is dat je heel lang moet zoeken naar je vakantiekleding. Ik had vroeger een goede collectie, maar deze lag behoorlijk te verstoffen op zolder. Daarnaast passen mijn kledingstukken van voor de zwangerschappen echt niet meer, laat staan mijn zwemkleding. Ik heb echter helemaal geen tijd om hier uitgebreid voor te gaan shoppen. Gelukkig bestaat daarvoor het internet! Na even Googlen had ik binnen no time een badmode grote maten gevonden. Daar hebben ze hartstikke leuke dingetjes voor de iets grotere dames onder ons. Zo kan ik tenminste in stijl aan het zwembad liggen. Ik heb er nu al heel veel zin in!

Geef een reactie