Het beste schoenenmerk van Nederland

Wat zijn de allerbeste schoenen die je in Nederland kan krijgen? Vrij simpel, dat zijn Mason Garments schoenen. Niet alleen zijn deze schoenen in Nederland te verkrijgen, het is ook een Nederlands merk. Het is namelijk opgericht door Rendi Aditia, een jonge Amsterdammer die het licht heeft gezien en zijn merk tot een groot succes heeft gebracht. Puur door kwaliteit en stijl te combineren voor een acceptabele prijs.

Opgroeien

Rendi zegt zelf dat het komt doordat hij opgroeide met zijn moeder en oudere broer, die beiden graag mooie en dure kleding droegen. Hij raakte hierdoor geïnspireerd, en droeg zelf ook al gauw dezelfde soort kleding. Maar hij was hierdoor wel vastberaden om zelf iets in de fashion te gaan doen. Hij besloot daarom om een schoenenlijn op te zetten. En zoals we nu weten, niet met de minste prestaties.

Hoge kwaliteit

Mason Garments heren schoenen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit. Net als de Mason Garments dames schoenen, zijn alle schoenen gemaakt van het beste leer uit Italië. Italië staat namelijk bekend om haar leer, en Masom Garments gebruikt alleen het beste kalfsleder wat deze lokale leerlooiers te bieden hebben.

Met elk nieuw seizoen reizen mensen van Mason Garments af naar Italië om het juiste leder uit te kiezen, en zo de nieuwe schoenen van dit seizoen van de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden. De productie van de schoenen vindt vervolgens ook plaats in Italië, want daar zitten nou eenmaal de experts als het gaat om het vervaardigen van schoenen.

Beperkte oplage

Ondanks dat de schoenen in Italië geproduceerd worden, zijn ze wel allemaal in Amsterdam ontworpen. De designers hebben elk seizoen weer een uitdaging om met mooie nieuwe designs voor het komende jaar te komen.

Want omdat er steeds met het beste kalfsleder wordt gewerkt, en omdat die voorraad op een gegeven moment op is, wordt er van elk design slechts een beperkte oplage gemaakt. Wanneer een design uitverkocht is, dan komt deze ook niet meer terug op de markt. Als eigenaar van een paar Mason Garments schoenen, ben je dus echt in het bezit van een uniek paar schoenen, wat maar weinig mensen je na kunnen doen.

Verkoop

De verkoop van deze schoenen vindt dus ook niet zomaar overal plaats. Mason Garments kiest haar eigen retailers, en beoordeelt hen op hoe goed ze zijn. Deze schoenen zijn dus alleen in de betere schoenenwinkels en de luxe warenhuizen verkrijgbaar. Dus ga op zoek, of kijk simpelweg online bij bijvoorbeeld de schoenenwinkel Van Arendonk.

Geef een reactie